REFORMES

MILLORAR UN INDRET A NIVELL ESTÈTIC I PRÀCTIC SÓN FACTORS QUE FORMEN PART D’UNA REFORMA

reformes2
Molts dels nostres clients, simplement, estan interessats a moblar una sala o un despatx, o a reformar una cuina, un bany, etc.

Ens encarreguem de la teva reforma, gestionant el teu projecte des del principi fins a la fi. Proposem diferents alternatives de distribució i, un cop definida, tramitem tota la documentació necessària per portar a terme el projecte. El nostre equip de professionals s’encarrega de tota la gestió i t’ofereix el seu assessorament, així t’assegurem els millors resultats.

Per aconseguir-ho, trobem els millors materials per al teu projecte i agilitzem el temps de reforma. Garantim la teva tranquil·litat durant tot el procés, sense ocasionar-te cap tipus de molèstia ni preocupació.

Coneixem els nervis i l’estrès que implica qualsevol reforma, per això ens n’encarreguem íntegrament, perquè no t’hagis de preocupar de res.


Rehabilitacions // Projectes d’interiorisme // Coordinació d’obra // Locals comercials // Habitatges // Segones residències // Disseny d’espais interiors