L’ESTUDI

estudiMolins Interioristes neix fa un quart de segle sota el guiatge de Montse Molins, que ofereix serveis de reforma integral en interiorisme i decoració.

Una de les claus de la nostra feina és saber interpretar correctament les necessitats dels nostres clients, ja que ens posem a la seva pell i escoltem el que necessiten i desitgen, així com adaptar cada projecte a les seves possibilitats espacials i econòmiques.

La nostra filosofia és fer realitat les necessitats dels nostres clients, creant espais on es respirin sensacions i percepcions personalitzades.

Satisfem totes les necessitats, respectant l’essència de cada projecte, i afegint-hi confort i distinció amb l’estil desitjat de cada client.

 

 

 

ESPAIS A MIDA

A Molins Interioristes creiem que el disseny és part de tots nosaltres i és present en cada lloc i en cada objecte del nostre dia a dia. I ens agrada que tothom pugui gaudir-ne.

El nostre propòsit és oferir les millors prestacions d’interiorisme adaptades a les necessitats dels clients. Realitzem projectes des d’un assessorament espontani fins a l’estudi detallat de tota l’arquitectura interior, els espais, la distribució i la decoració. Respectem sempre els valors que van associats amb nosaltres, com és la responsabilitat, la professionalitat, la serietat, la dedicació i el seguiment constant. Fem projectes totalment a mida, en què cada client representa una solució diferenciada.